Menu
nákupní košík
0
cz
CZK
kategorie
HONDA
DNA catback výfuk a lazené svody

DNA catback výfuk, keramické svody, náhrada katalyzátoru a kit dlouhého sání K&N - Honda Civic 5G 6G hatchback D14 D15 D16 (92 - 00), koncovka opálená

0% (0 hodnocení)
Sada obsahuje: Dlouhý kit sání se vzduchovým filtrem K&N. Výfukové keramické svody 4-2-1. Lazený nerez výfuk provedení cat-back s leštěnou nebo opálenou koncovkou. Zvýšení výkonu a točivého momentu o 10 - 15 HP / Nm.
Produkt se již neprodává
katalogové číslo: DNA-CAIP-1-HC96DX+KN2820+25-016
záruka:24 měsíců
výrobce:DNA Motoring
cena bez DPH:16 996 Kč
cena vč. DPH:20 565 Kč
podrobný popis
parametry
odkazy
diskuze

DNA Motoring výfukový a sací kit pro Civic D14, D15 a D16

  • Vyrobeno na CNC z vysoce kvalitní leštěné oceli SUS304.
  • Svařováno technoloií TIG.
  • Zvýšení výkonu a točivého momentu o 10 - 15 HP / Nm.
  • Agresivní sportovní zvuk.
  • Dodání vč. vyjímatelného silenceru pro utlumení hluku.
  • Leštěná nebo opálená koncovka o průměru 115mm.
  • Kermaické svody v provedení 4-2-1 pro zvýšení výkonu od nižších otáček.
  • Dlouhý kit sání se vzduchovým filtrem K&N.

Sada obsahuje:

  • Dlouhý kit sání se vzduchovým filtrem K&N.
  • Výfukové keramické svody 4-2-1.
  • Lazený nerez výfuk provedení cat-back s leštěnou nebo opálenou koncovkou.
  • Náhrada katalyzátoru.

Vylepšení výfukové soustavy je výborné řešení jak zvýšit výkon vozu, uvolnit skrytý točivý moment a zdokonalit tak omezující sériový výfuk. Větší potrubí, rychloprůchozí tlumiče a vyladěné rezonátory můžou díky dobře navržené výfukové soustavě znamenat propastný rozdíl oproti továrnímu nastavení. Výsledkem je nižší zpětný tlak ve výfuku, více koní, větší točivý moment a mnohem lepší zvuk.

Dostat do motoru více vzduchu a naopak uvolnit co nejrychleji výfukové splodiny je klíčem k získání výkonu. Proto jsou právě lazené výfukové svody tak významné. Výfukové svody poskytují každému válci vlastní mini výfuk, což znamená, že nedochází k rušení odvodu splodin z jednotlivých válců. Když válce nemusejí mezi sebou navzájem bojovat s odváděním výfukových plynů, můžou tak nabídnout více výkonu. V kombinaci se sportovním sacím kitem a cat-back výfukem odstraní tak společně se svody všechny překážky a tím je tak využit skutečný potenciál Vašeho motoru.

Tento dlouhý kit sání přemístí vzduchový filtr co nejdále od motorového prostoru a přivádí tak do motoru co nejstudenější vzduch. Studenější vzduch s sebou nese i více kyslíku, díky kterému dochází ve spalovací komoře k vetší explozi a tím se zvýší výkon i točivý moment. Vyladění délky a průměru potrubí sacího kitu k odpovídajícím rezonancím z motoru pomáhá hnát více vzduchu do válců a přináší tak nárůst výkonu v celém rozsahu otáček.

Nejvíce omezující část výfukové soustavy je katalyzátor. Sériový katalyzátor má za úkol filtrovat výfukové plyny a zachycovat škodlivé splodiny unikající do atmosféry. Z tohoto důvodu je potenciální výkon výrazně omezen. Rychloprůchozí rezonátor odstraní OEM katalyzátor a sníží zároveň zpětný tlak. Výsledek přináší výkonový potenciál vozu kompletně průchozím výfukovým systémem.

Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze

varianty produktu (2)

X

Pro základní funkce, příjemné používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu i pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies.